Politika privatnosti – online obrazac 2022.

POLITIKA PRIVATNOSTI – ONLINE OBRAZAC NA SERVISU GOOGLE FORMS

Službenik za zaštitu podataka

Tea Prga Kovačević

Deskbite Consulting, obrt za poslovne usluge

Vukovarska 53, Split

OIB: 48300839680

tea@deskbite.eu


KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO I S KOJOM PRAVNOM OSNOVOM?

Deskbite Consulting u ovom obrascu prikuplja podatke o osobama koji žele saznati više o mogućnostima dobivanja poticaja za samozapošljavanje i koji su potencijalni klijenti obrta Deskbite consulting. Ti podaci uključuju osobne podatke poput imena i prezimena, kontakt podataka i ostalih osobnih podataka osobe koja ispunjava obrazac. Pravna osnova za obradu podataka je interes Službenika za zaštitu podataka za navedenim podacima, u svrhu što kvalitetnijeg savjetovanja potencijalnih klijenata i komunikacije s njima, a prikuplja isključivo onu količinu osobnih podataka nužnu za ostvarivanje svrhe obrade osobnih podataka.

Službenik za zaštitu podataka ima obvezu obrade samo onih osobnih podataka koji su nužni za svaku posebnu svrhu obrade, odnosno podataka koji moraju biti primjereni i relevantni za svrhu. Nadalje, Službenik ima obvezu brisati osobne podatke koje obrađuje nakon što prestane nužnost za svrhu obrade. 

Svaki ispunjavatelj obrasca ima pravo na:

  • Pristup podacima
  • Nadopunu podataka
  • Ispravak i brisanje netočnih ili nepotpunih podataka
  • Ograničenja obrade podataka
 

ROK ČUVANJA PODATAKA

Podaci se čuvaju 3 mjeseca te će nakon toga biti u cijelosti izbrisani.

 

SIGURNOST

 Podaci koje pružate prilikom ispunjavanja ankete su zaštićeni

Secure Socket Layer (SSL) protokolom sa 128-bitnom enkripcijom podataka.  Enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa, čime se osigurava da nitko treći nema uvid u podatke koje ostavljate.

Podatke koje ste iznijeli u ovom obrascu ne dijelimo s trećim stranama.

Budući da je obrazac kreiran putem servisa Google Forms, tvrtka Google, LLC jedina osim službenika za zaštitu podataka može imati pristup vašim odgovorima.

Googleovu politiku privatnosti možete pročitati na sljedećem linku: https://policies.google.com/privacy

Ostvarenje svih navedenih prava možete zatražiti slanjem maila na adresu: tea@deskbite.eu

Na navedenu mail adresu možete se obratiti i sa svim drugim upitima vezanim uz prikupljanje i obradu podataka od strane tvrtke Deskbite Cosulting.

Prigovor možete uputiti i nacionalnom nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), na adresu: Selska cesta 136, 10 000 Zagreb; mail adresa: azop@azop.hr