POLITIKA PRIVATNOSTI

POLITIKA PRIVATNOSTI

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti i sigurnosti osobnih podataka internetske stranice Deskbite Consulting odnosi se na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste te sigurnost tako prikupljenih osobnih podataka. 

Korištenjem ove internetske stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti i zaštite osobnih podataka. Važno je znati da u bilo kojem trenutku, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade vaših osobnih podataka. Pristup, nadopunu, ispravak, ograničenje ili brisanje osobnih podataka možete podnijeti putem  email-a, telefonskim pozivom ili osobno na adresi sjedišta obrta na adrese koje su objavljene na našoj kontakt stranici.

 

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Web stranica sadrži linkove na web stranici trećih osoba. Deskbite.eu linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan web stranice. Sadržaj izvan web stranice koristite na vlastitu odgovornost.

 

SIGURNOST

Ova internetska stranica koristi Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka.  Enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa, što podrazumijeva i slanje email poruka preko kontakt obrasca. Web stranice s ispravnom SSL enkripcijom prikazuju ikonu zaključanog lokota nakon kojeg slijedi https:// te ime domene u URL-u web pretraživača.

Bilo koji osobni podatak koji ste nam stavili na raspolaganje, u prijenosu će biti enkriptiran kako bi se izbjegla zlouporaba podataka od strane trećih osoba.

 

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi izravno ili neizravno, osobito uz pomoć podataka kao što su ime, prezime, broj telefona, email adresa ili putem drugih osobnih podataka koje nam svojevoljno ostavite.

Našu web stranicu možete koristiti bez otkrivanja i prikupljanja vaših osobnih podataka. Niste obvezni pružiti nam vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice, osim ukoliko je to potrebno da bi vam pružili uslugu ili omogućili korištenje našeg proizvoda u skladu s vašim zahtjevom. Kada koristite našu internet stranicu možemo pohraniti određene podatke zbog različitih sigurnosnih razloga ili u statističke svrhe.

Slanjem upita na našu email adresu od vas dobivamo neke osobne podatke koje koristimo kako bi vam pružili što kvalitetniju uslugu i mogli odgovoriti na vaš upit. Prijenos takvih podataka preko interneta zaštićen je SSL enkripcijom. Ti podaci zaštićeni su od neovlaštene ili nezakonite obrade te ih ne dijelimo s drugim osobama.

 

SVRHA KORIŠTENJA

Podaci koje prikupljamo koristit će se samo u svrhe pružanja naših proizvoda i usluga ili pak u druge svrhe za koje ste dali svoju privolu, osim u slučajevima gdje zakon propisuje drugačije.

 

RAZDOBLJE ČUVANJA OSOBNIH PODATAKA

Podaci se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno kako bi ispunili obveze i usluge za koje ste nam dali svoju suglasnost, a najdulje do godine dana nakon čega će biti obrisani, osim ako zakonom nije drugačije određeno ili ako je to definirano Ugovornim odnosom.

 

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA

Tea Prga Kovačević

Email: tea@deskbite.eu

 

PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Svaka promjena Politike privatnosti biti će naznačena na našoj internetskoj stranici te vas savjetujemo da povremeno, prilikom posjete ovoj stranici provjerite da li smo i koje izmjene uvrstili u Politiku privatnosti. Datum svake izmjene biti će naznačen. Politika privatnosti ažurirana je dana 06.09.2021.